skip to main content

Du öppnar dörren och hälsar dem välkomna. Det är dina samarbetspartners, kunder eller leverantörer. När de ser sig omkring upplever de din visuella miljö. Det sker på en sekund, innan de ens tagit av sig jackorna, har de indirekt förstått vilka värden ditt företag står för.
Du frågar om de vill ha kaffe. Du ber dem slå sig ned. Du är stolt. Det här blir ett bra möte.

Privatpersoner

DET UNIKA I DITT VARUMÄRKE

Hillye utgår i från ditt företags kärnvärden och ger dig råd och vägledning så att ni hittar er unika inredningsstil. Hillye tar vara på guldkornen, utgår gärna från det som finns och tillför det som behövs för att skapa en funktionell miljö där människor presterar men även känner trivsel och välbefinnande. Detta kommer stärka ert företags varumärke. Vi har ett stort nätverk av leverantörer och andra resurser. Hillyes specialité är FÄRG.

Hillye erbjuder:
KONSULTATION
PROJEKTLEDNING
KOMMERSIELL STYLING (MÄSSOR, SHOWROOM,
FOTOSTYLING)

Hillye är med i hela processen från idé till färdigt resultat om ni vill. Eftersom Hillyes uppdrag för företag varierar lämnas pris mot offert.

 

 

 

 

 

 

 

SUSANNE ERLANDSON är grundare och ägare av Hillye of Sweden. Hon startade företaget 2001. Som Visual Merchandiser har hon arbetat med bla JC, Bata skor, NilsonGroup Sverige, Ur & Penn och Lindex. Hon har även varit konceptutvecklare, projektledare och inredare för bland annat Got Event och Fastighetsbyrån samt skyltfönsteransvarig för Mölndals centrum. Susanne ger även utbildningar om säljande miljöer.