skip to main content

Du älskar ditt hem. Du älskar det för att den ger dig energi, den är smakfull, harmonisk och spännande. Du älskar färgerna, materialen och tingen, vissa föremål bär på minnen och du ser att de får nytt liv bredvid nya, moderna former. Du betraktar dessa nya möten mellan olika tidsepoker och kulturer och du inser att du möter dig själv.

INREDNING

Du får något som inte finns i varje hem - du får något extra. Du får det unika från dig och det du vill bevara och som ska leva vidare med en mix av det nya. Nytt och gammalt på en gång.

Hillye erbjuder alltifrån konsultation till mindre och större inredningsuppdrag. Vi har en nätverk av leverantörer och andra resurser.


INREDNING HOMESTYLING

Ska du sälja din bostad till bästa möjliga pris för den utan alltör mycket arbete? Hillye har lång erfarenhet inom styling och skapar de allra bästa förutsättningarna för en bra försäljning.

 

 

 

 

 

 

 

 

FöretagFöretag
SUSANNE ERLANDSON är grundare och ägare av Hillye of Sweden. Hon startade företaget 2001. Som Visual Merchandiser har hon arbetat med bla JC, Bata skor, NilsonGroup Sverige, Ur & Penn och Lindex. Hon har även varit konceptutvecklare, projektledare och inredare för bland annat Got Event och Fastighetsbyrån samt skyltfönsteransvarig för Mölndals centrum. Susanne ger även utbildningar om säljande miljöer.