skip to main content
 


“Susanne på Hillye har gjort en av våra VIP lounger på Scandinavium. Detta projekt genomfördes som en totalentreprenad. Susanne och hennes företag skapade en trivsam helhetslösning och genomförde uppdraget på ett mycket professionellt sätt. Susanne har lyckats få fram en lyxig och varm miljö med en personlig innerlig touch.
Vi på GotEvent är mycket nöjda med slutresultatet och våra kunder
trivs i vår trevliga VIP lounge.”
Therése Conradsson
GotEvent


“När Susanne på Hillye varit hos och och skyltat om, kommer ofta förbipasserande in och berömmer våra fina skyltfönster. Susanne har massor av ideér och kunskap som gör att vår affär alltid väcker positiv uppmärksamhet.”
Eva Jacobson
Donna of Mölnlycke

“Susanne från Hillye har genomfört både teoretiska och praktiska utbildningar för våra medlemsföretag under ett och ett halvt år i Butikskommunikation och Exponering. Våra utbildningar utvärderas och Susanne har fått mycket hög kundnöjdhet. Susannes styrka är att hon med sitt positiva och konkreta sätt inspirerar deltagarna att utveckla sina butiker. Hon ger tips och idéer som butikerna enkelt kan ta till sig och använda direkt.
Jag kan varmt rekommendera henne.”
Moa Säf
Innerstaden Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

 

SUSANNE ERLANDSON är grundare och ägare av Hillye of Sweden. Hon startade företaget 2001. Som Visual Merchandiser har hon arbetat med bla JC, Bata skor, NilsonGroup Sverige, Ur & Penn och Lindex. Hon har även varit konceptutvecklare, projektledare och inredare för bland annat Got Event och Fastighetsbyrån samt skyltfönsteransvarig för Mölndals centrum. Susanne ger även utbildningar om säljande miljöer.